Hello.. is it TEA you’re looking for?

Endelig er de her. Høykvalitets løsvekt-te, helt rent og naturlig, pakket i delikate pyramideposer som er store nok til at teen får frigjort sin fantastiske smak og aroma fra Tetøsene. Morsom og småfrekk innpakning inspirert av det glade 50-tall. Perfekte gaver!

Min personlige favoritt

Er bare så happy. Er en skikkelig te-elsker og drikker minst 1l med te om dagen men de fleste typene blir bitter. Så da er det posen inn og ut med bare så vidd smak. Te posene fra Tetøsene kan ligge i koppen til jeg er ferdig å drikke. Smaken blir bare bedre og ikke bitter i hele tatt. Og det er hele 20 forskjellige smaker å velge i.

Alle teene har vi i nettbutikken og. Du finner de her

Ingenting er deiligere enn å nyte en deilig kopp med varm te på en kald dag
Te til far har vi og. Kjempe fin farsdagsgave sammen med «Verdens beste pappa» kopp
I kjempe fine forpakninger blir teen en kjempe fin venninnegave

Alle teene har vi i nettbutikken og. Du finner de her

Gi en fin kopp sammen med en pakke te i gave. Koppene finner du her

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *