Endelig

Endelig var den store dagen her. Den dagen jeg faktisk åpnet min egen butikk. Siste uken har det følt litt rart.. som om jeg levde en annen sitt liv og kunne nesten ikke tro på at drømmen endelig ble virkelighet. Men det er sant. Butikken er der og den ble fiiiiiin. Kjempe fornøyd med tilbakemeldingene jeg har fått. Er ikke så vanskelig å få det fint når man har så mange fine produkter å vise fram 🙂

Åpningstidene: man-fre kl 11:00-17:00 og lørdag kl 11:00-15:00

Kjempe fin bolle fra Speedtsberg. Fint til urter, blomster eller julepynt 🙂

Rett før vi åpnet kom profileringen på vinduet. Da ble det alvor og bygda fikk endelig vite hva som foregikk 🙂

Endelig har navnet kommet på vinduene 🙂

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *