Framgang!

Alltid noen utforderinger med inndeling av lokaler og sånn. Heldigvis har jeg en veldig flink mann som fikser og løser ting for meg sånn jeg vil ha det. Fjernet en vegg, laget en vegg, skrudde og monterte innredningen på plass så jeg får begynt å dele inn butikken nå som varene strømmer inn. Hver dag føles som jul og er så gøy å pakke ut de flotte produkter av de kjempe flinke leverandørene vi har.

Flink Johan som fjerner en vegg
Sortere alle hyllene.. hvilke som hører til hvor??

 

 

 

Kjempe fornøyd med insatsen. Det begynner å ta form 🙂
Gleder meg for å få alt ut av eskene og på plass.

Alt er bare så spennende. Har blitt veldig lite søvn i det siste men føler jeg endelig kan begynne å puste ut nå jeg ser at vi faktisk klarer å bli ferdig til den store dagen som vi har satt på 13. oktober. Er heldig at det er høstferie den uken og forventningen er kjempe stor 🙂 Planen for den store åpningen begynner å falle på plass også. Her er det bare å glede seg .

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *