En drøm er en drøm til den blir sann!

Mitt navn er Sharon Rolland (80 modell) og fra jeg var liten har jeg alltid drømt om å eie min egen butikk en dag. Det begynte da jeg var 10 år og deltok for første gang på den årlige loppemarknaden i heimbyen min Hardenberg i Nederland. Da fant jeg fort ut at jeg elsket å snakke og selge til kundene mine. Da jeg møttet min livs kjærlighet på en ferie i Norge, giftet oss og fikk to vidunderlige barn, etablerte jeg nettbutikken www.kakeboksen.no i 2009 for å jobbe hjemme fra. Det fungerte helt fint og tok ikke lang tid før jeg drev den fulltid. Men ungene vokser og har blitt to tenåringer så jeg trengte ikke å jobbe hjemmefra lenger. Etter å ha jobbet i en butikk i Førde i to år med å drive Kakeboksen ved siden av syntes jeg det var på tide med å gjøre min drøm til virkelighet og etablere min egen i vesle Sande i Sunnfjord. Og nå er vi ikke så langt unna den store åpningen. Alle produktene jeg selger i butikken finner dere også i nettbutikken Smykkeboksen.no.

Tenkte det hadde vært gøy å gi alle som er interessert, et blikk i det daglige livet i en butikk og håper dere liker dette 🙂

Er så glad i kosebamser. Må tilstå at jeg har flere enn ungene mine har tilsamme.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *